Nieuws

Zaterdag 15 augustus Kinderfietstocht

2015-08-13

Op de laatste dag van de Rhedense Fiets4daagse kunnen kinderen lekker fietsen met hun (groot)ouders in een toch van 15 kilometer. Voor kinderen is de tocht gratis.


15 kilometer fietsplezier!
De start is tussen 9 en 11 uur vanuit Grand Café Theothorne in Dieren. De eerste stempelpost is bij Polysport in Dieren. Vervolgens gaan de fietsers de Veluwe op naar Pannenkoekenhuis de Carolinahoeve voor de tweede stop. Daarna leidt de route naar Kasteel Middachten in De Steeg om te eindigen in Dieren bij Theothorne.


Onderweg zijn er leuke kinderactiviteiten
Zo nemen boswachters de kinderen mee de Veluwe op om in de hei de prachtige natuur onder begeleiding wat dieper te ontdekken. Voor de sportieve kinderen staat schieten met pijl en boog op de agenda. Als derde activiteit gaan de kinderen creatief aan de slag met natuurlijke materialen.


De tocht is gratis voor Kinderen
Begeleiders betalen 6 euro. Inschrijven kan alleen zaterdag bij de start in Theothorne van 9 tot 11 uur.  Bij de start krijgen kinderen als voorwaardige routefietsers een stempelkaart en een routebeschrijving maar ook een zakje met inhoud. 

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419