Nieuws

We gaan hard werken om de 20e editie mogelijk te maken

2015-08-15

Zaterdag 15 augustus werd de 19e editie van de Rhedense Fiets4daagse afgesloten. Maar komt er nog een 20e editie? 

Het bestuur maakt de balans op
Door het wegvallen van één van de founders en grote sponsor van de Rhedense Fiets4daagse moest de organisatie voor de 19e editie werken met een niet-sluitende begroting. Het al jaren teruglopende deelnemersaantal bood daarmee een somber perspectief voor de toekomst van de RF4d. In 2015 fietsten meer mensen mee dan in 2014 (een jaar met slecht weer) en ook meer dan begroot was. Positief nieuws dus voor de liefhebbers van de Rhedense Fiets4daagse. Maar ook voor de stempelposten die deze fietsers op hun terrassen kregen. Op korte termijn bekijkt het bestuur het financieel eindresultaat van dit jaar.

Begroting voor de 20e editie is in de maak
Het bestuur maakt binnen een aantal weken een concept-begroting voor de 20e editie van de Rhedense Fiets4daagse. Of eigenlijk twee: één met goed weer en één met slecht weer. Op basis van de verwachte deelnemers, de verwachte sponsorinkomsten en de verwachte kosten maakt de organisatie een inschatting van de haalbaarheid van de 20e editie van de RF4D.

Krachten worden gemobiliseerd om de een volgende editie mogelijk te maken
Vele fietsers hebben aangegeven heel graag weer terug te willen komen naar Rheden en omstreken om in 2016 weer de Rhedense Fiets4daagse te kunnen fietsen. Bestuur, organisatie, vrijwilligers en sponsors van de RF4D gaan hun best doen dit te realiseren. Voor het einde van het jaar  wil het bestuur hierover een beslissing nemen.

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419