Nieuws

20e RF4D in 2016 gaat door!

2015-09-17

Het was lange tijd onzeker, maar in 2016 vindt de 20e editie van de Rhedense Fiets4daagse  plaats. De start is op woensdag 17 augustus en de finish is zaterdag 20 augustus. Inschrijven kan vanaf begin 2016 op www.fiets4daagserheden.nl.
De organisatie wil van het vierde lustrum een mooi feest maken voor Dieren en omstreken.

Laatste Rhedense Fiets4daagse
De 20e editie zal in principe de laatste Rhedense Fiets4daagse zijn. De houdbaarheidsdatum is al een tijdje in zicht: het aantal deelnemers daalt ook in Dieren al jaren gestaag en de sponsoring loopt terug, dus de inkomsten dalen. Daardoor lukt het niet de begroting sluitend te krijgen. En dan houdt het een keer op. We willen daarom met opgeheven hoofd er in 2016 een mooi feest van maken en dan een punt zetten achter de Rhedense Fiets4daagse. 

Vertrouwd concept
Elke dag zijn er routes van 30, 50 en 80 km door het afwisselende landschap van de gemeente Rheden en omstreken. Fietsers kunnen alle dagen meedoen, maar één of twee dagen meefietsen kan ook. Recreatief van de omgeving genieten staat bij de Rhedense Fiets4daagse centraal. De tochten zijn duidelijk uitgepijld en deelnemers ontvangen een routebeschrijving en folder met onder andere aanbiedingen van sponsors onderweg. Start en finish zijn bij Grand Café Theothorne in Dieren, al jaren partner van de RF4D. Rond Theothorne zorgt de organisatie elke dag voor muziek en gezelligheid.

Zaterdag 20 augustus Kindertocht
Alle scholen hebben vakantie als de RF4D plaats vindt. Voor ouders met jongere kinderen is op de zaterdag weer de Kindertocht van 20 kilometer. Met net als de afgelopen vier jaar leuke kinderactiviteiten onderweg. 

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419