Nieuws

Afscheidsreceptie voor vrijwilligers

2016-07-09

Wij gaan met elkaar een waar feest maken van de 20e en laatste Rhedense Fiets4daagse. Voor de fietsers, maar ook voor de vrijwilliegrs, want het is de laatste keer dat we dit (kunnen) doen!

Waar zou de RF4d zijn zonder vrijwilligers?
Van af het begin van de RF4d, maar zeker ook de laatste jaren, was ons prachtige fietsevenement niet mogelijk geweest zonder vrijwilligers. De inzet van alle vrijwilligers is de kurk waar de RF4d op drijft. We willen hen daarom hartelijk danken voor hun inzet en het helpen mogelijk maken van de fiets4daagse. Zeker ook namens de tienduizenden deelnemers aan alle edities.

We nodigen (ex)vrijwilligers graag uit voor de afscheidsreceptie
We willen graag met de (ex)vrijwilligers de Rhedense Fiets4daagse afsluiten. Daarom houden we op zaterdag 20 augustus van 17 tot 19 uur een afscheidsreceptie in Grand Café Theothorne. We zien dan de laatste fietsers binnenkomen en halen onder het genot van een drankje herinneren op over de 20 Rhedense Fiets4daagses. Om 19 uur zetten we er dan een streep onder en is het over.

Laat je even weten als je er bij bent?
Dat kan door een mailtje te sturen naar info@fiets4daagserheden.nl. Of anders door even te bellen met Monique op 06 51163419. We zien je graag de 20e! 

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419