Nieuws

Kassabonnenactie Winkelcentrum Dieren tijdens Rhedense Fiets4daagse

2016-08-14

Win een fiets met kassabon Winkelcentrum Dieren

Gazellefiets type Orange C7 bright aluminium

 

Het Winkelcentrum Dieren laat de twintigste editie van de Rhedense Fiets4daagse niet ongemerkt aan haar klanten voorbij gaan en komt met een mooie actie. Met ingeleverde kassabonnen van aankopen in het centrum van Dieren in de week van 15 tot en met 20 augustus is het mogelijk een Gazellefiets te winnen.

De Koninklijke Gazelle heeft een mooie damesfiets beschikbaar gesteld die het Winkelcentrum Dieren kan verloten onder het winkelend publiek. Wie kans wil maken op deze Gazellefiets, type Orange C7 bright aluminium, kan de kassabonnen van aankopen gedurende de Fiets4daagseweek inleveren in de daarvoor bestemde bussen bij de deelnemende winkels. Dit kan van maandag 15 augustus tot en met zaterdag 20 augustus 15.00 uur.

Zaterdag 20 augustus wordt het om 16.00 uur spannend, dan wordt in Theothorne , de start- en finishlocatie van de Rhedense Fiets4daagse, bekendgemaakt wie de gelukkige winnaar is van deze Gazellefiets. Uit alle ingeleverde bonnen wordt één winnaar getrokken.

Winkelcentrum Dieren vindt het super dat de Koninklijke Gazelle in Dieren deze fiets beschikbaar heeft gesteld.

Spelregels

Nog even de spelregels op een rijtje: de kassabon is op de achterzijde voorzien van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer; Alle winkeliers in het centrum van Dieren doen mee aan deze actie; Er geldt geen minimumbedrag op de kassabon; Meerdere kassabon inleveren is mogelijk; de trekking vindt op zaterdag 20 augustus om 16.00 uur plaats in Theothorne te Dieren.

 

 

 

 

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419