Nieuws

Rhedense Fiets4daagse 2012 met nieuwe routes!

2011-12-22

Het unieke aan de Rhedense Fiets4daagse is dat u vanuit Dieren, gemeente Rheden, iedere fietsdag kunt genieten van een ander landschap. In vier dagen tijd fietst u door de Hooilanden, het Liemers- en Montferland, over de Veluwe en door de Achterhoek.

Hooilandentocht (Woensdag 15/08)
De tocht voert door een mooi afwisselend landschap. Langs de Beekbergse Beek, de Empense en Tondense Heide en de Havezathe Voorstonden. Door het landgoed Leusveld en ook langs de laatste nog in tact zijnde papiermolen in Nederland.

Liemers- en Montferlandtocht (Donderdag 16/08)
Een recreatieve tocht door historische dorpjes en stadjes vol afwisseling. Niet alleen door een bezoek aan Domein Hof te Dieren maar ook door de route langs de IJssel waant de fietser zo dichtbij toch in verre streken.

Veluwetocht (Vrijdag 17/08)
Een dag met zowel recreatieve als sportieve uitdaging. De fietser zal absoluut genieten van de natuur in het Nationale Park Veluwezoom. Een extra afstap moment op de Mooiste Top van Nederland is zeker een aanrader. Vlakke tocht voor de niet-klimmer:
Wie niet van heuvels en glooiingen houdt, kan op deze dag ook kiezen voor een vlakke 25 kilometertocht.

Achterhoektocht (Zaterdag 18/8)
Een tocht waar de deelnemer met oog voor historie veel plezier aan gaan beleven. De Achterhoek biedt stukjes geschiedenis om letterlijk even bij stil te staan.

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419