Nieuws

Voorbereiding Rhedense Fiets4daagse 2012 in volle gang

2011-12-22

Beste fietsers, sponsors en iedere betrokkene van de Rhedense Fiets4daagse,

Na een korte onderbreking van een jaar en een nieuw bestuur, is de Stichting Rhedense Fiets4Daagse er weer helemaal klaar voor. Graag willen wij ons dan ook als nieuw bestuur aan u voorstellen: wij zijn Bas Geerdink (voorzitter, sponsorzaken), Jarno Eggink (technische zaken), Anneke Rijneveld (penningmeester), Bert Janssen (toerisme, sponsorzaken), Corinne Groenewoud (pr-zaken), Maud van Braam (accommodatie en event zaken), Monique Versteegh (secretaris) en Patrick Peters. Sinds begin dit jaar vormen wij samen het nieuwe bestuur van de Stichting Rhedense Fiets4daagse en we hebben er ontzettend veel zin in! Met frisse moed zijn wij in volle gang om van de 16de Rhedense Fiets4daagse een succes te maken!

Als nieuw bestuur willen we ons ervoor inzetten, dat de 16de Rhedense Fiets4daagse weer een gezellige en fantastische fietsweek zal worden! Een week waar voor iedereen plaats is om op zijn of haar niveau met veel plezier te fietsen én maximaal te presteren.

Onze plannen en besluiten willen we graag met jullie delen. Dat zullen we onder andere doen door regelmatig een stukje op de website te plaatsen. En mocht je ideeën of vragen hebben, die het bestuur aangaan, laat het ons weten. Je kunt ons altijd aanspreken of even mailen.

We hopen jullie in ieder geval weer te mogen ontmoeten tijdens de 16de Rhedense Fiets4daagse van 15 t/m 18 augustus 2012!

Stichtingsbestuur Rhedense Fiets4daagse

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419