Nieuws

Nieuwe familietocht en prestatietocht

2012-06-23

De zestiende editie van de Rhedense Fietsvierdaagse wordt 15 t/m 18 augustus gehouden. Natuurlijk zijn er net als voorgaande jaren elke dag nieuwe uitgepijlde routes van 30-, 50- en 80 kilometer door het afwisselende landschap van de Veluwe.

Dit jaar nemen we voor het eerst de zaterdag als vierde fietsdag erbij. Speciaal voor de gezinnen, toertochtliefhebbers en jongeren zijn er twee extra afstanden op de laatste dag: een kindertocht van 15 kilometer voor de gezinnen en een prestatietocht van ongeveer 100 kilometer voor de toertochtrijders.

De familiedag wordt dit jaar voor het eerste georganiseerd. Op de zaterdag nodigen de kinderen de ouders uit om mee te gaan fietsen. Alleen de kinderen betalen voor deelname, namelijk 5 euro, ouders zijn gratis. Op de route van 15 km zijn onderweg veel activiteiten voor kinderen bij o.a. de Brugkabouter langs het Apeldoorns Kanaal en Polysport in Dieren, maar ook bij de start- en finishplaats Theothorne in Dieren. Verder kunnen kinderen die meefietsen op vertoon van hun startkaart gratis een keer de Spelerij bezoeken. Deze actie is geldig tot 1 oktober 2012. Na afloop ontvangen de kinderen een kleine attentie.

Startkaarten voor zaterdag 18 augustus zijn vanaf 09.00 uur te koop bij Theothorne Grand Café te Dieren.

Naast deze extra route, is er tijdens de vierdaagse een samenwerking tussen de zomerfeesten aan de IJssel en de Rhedense fietsvierdaagse. Dit resulteert in een gezamenlijk programma. Dit alles met als doel om de gemeente Rheden (lees Dieren) nog beter op de kaart te zetten.

Zie ook onze krant publicaties:

Streekjournaal - 15 juni 2012
Regiobode - 27 juni 2012

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419