Nieuws

Heeft u zich al ingeschreven?

2012-07-18

Actief blijven in de zomer? Doe mee met de Rhedense Fietsvierdaagse! Individueel, met z'n tweeën, met of zonder (klein)kinderen - altijd gezellig om mee te fietsen!

Tot 1 augustus 2012 is het nog mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving voor de 16e editie van de Rhedense Fietsvierdaagse. Inschrijven voor 1 augustus scheelt enkele euro’s per gezin. Wie dus nog wil profiteren van dit voordeel, kan zich nu nog inschrijven via onze website.

Voor de inschrijving kunt u gebruik maken van het online-inschrijfformulier. Profiteer van de korting van € 1,50 per deelnemer voor vier dagen fietsplezier.

Activiteiten en Kindertocht
Het gaat bij de Rhedense Fietsvierdaagse niet alleen om fietsen. Gezelligheid is misschien wel belangrijker. Vandaar dat er elke dag wel leuke activiteiten zijn bij start en aankomst en worden er onderweg dingen weggegeven of kunnen deelnemers van aanbiedingen van sponsors profiteren.

Naast het feit dat de routes ook geschikt zijn voor wat oudere kinderen, is dit jaar voor het eerst de zaterdag kinderdag, de ‘Pietje Pelle’ tocht! Er is een speciale uitgepijlde tocht van circa 15 kilometer. Op deze dag nodigen de kinderen de ouders uit om mee te gaan fietsen. Op de route van 15 km zijn onderweg veel activiteiten voor kinderen bij o.a. de Brugkabouter langs het Apeldoorns Kanaal en Polysport in Dieren, maar ook bij de start- en finishplaats Theothorne in Dieren.

Verder kunnen kinderen die meefietsen op vertoon van hun startkaart gratis een keer de Spelerij bezoeken. Deze actie is geldig tot 1 oktober 2012. Na afloop ontvangen de kinderen een kleine attentie.

Naast deze extra route, is er tijdens de vierdaagse een samenwerking tussen de zomerfeesten aan de IJssel en de Rhedense fietsvierdaagse. Dit resulteert in een gezamenlijk programma. Dit alles met als doel om de gemeente Rheden nog beter op de kaart te zetten. Kijk voor meer informatie op www.zomerfeest-dieren.nl.

100 kilometertocht en "Opgeven is geen optie"
Dit jaar is ook de 100 kilometertocht op zaterdag nieuw, speciaal voor de "kromme sturen". De Rhedense Fiets4Daagse is in 2012 gekoppeld aan "Opgeven is geen optie" als goed doel waarbij geld wordt ingezameld voor het KWF. Deelnemers aan Alpe d`HuZes worden uitgenodigd om in Rheden op zaterdag te komen fietsen, waarbij een deel van het inschrijfgeld naar het KWF gaat.

Routes
De elk jaar wisselende routes van de Rhedense Fietsvierdaagse doen elke dag een ander deel van ons unieke landschap aan en laten de fietser kennismaken met het vele moois in deze streek. Bijvoorbeeld natuurgebied de Veluwe, de Hooilanden, het Liemers- en Montferland en de Achterhoek. Jong en oud beleeft veel plezier aan de dagelijkse routes van 15, 30, 50, 80 en 100 kilometer, die allemaal volledig uitgepijld zijn. Iedereen kan aan de Fietsvierdaagse meedoen en zo al fietsende een deel van de omgeving Gelderland leren kennen.

16e Rhedense Fietsvierdaagse: 15 tot en met 18 augustus 2012
De Rhedense Fietsvierdaagse vindt dit jaar plaats op woensdag 15 augustus, donderdag 16 augustus, vrijdag 17 augustus en zaterdag 18 augustus. Het is voor veel fietsliefhebbers vaste prik op hun agenda en inmiddels uitgegroeid tot een prachtig fietsevenement. Alle informatie over het evenement, overnachtingsmogelijkheden, inschrijven, deelname en de organiserende vereniging is te vinden op deze website. Heeft u toch nog een vraag, dan kunt u bellen naar: 06 – 51 16 34 19.

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419