Nieuws

Wij zijn er helemaal klaar voor!

2012-08-14

De vrijwilligers van de Stichting Rhedense Fietsvierdaagse zijn er helemaal klaar voor. Klaar om de 16de editie tot een geweldig evenement neer te zetten. Gisteravond was de bijeenkomst in Theothorne om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. We hopen u dan ook allemaal morgen ochtend te mogen ontvangen! Wij wensen u allen alvast heel veel fiestplezier!

Complimenten aan de vrijwilligers!

Zonder de ruim zeventig vrijwilligers is het niet mogelijk de Rhedense Fiets4daagse zo te maken zoals de deelnemers het verwachten: Natuurlijk de mooiste! Route-uitzetters, route-voorrijders, Rode Kruis-medewerkers, stempelaars, inschrijfmedewerkers, fietsmonteurs, verkeersregelaars, bestuursleden en alle andere vrijwilligers die zich inzetten voor dit vierdaagse fietsevenement kijken uit naar de komende fietsweek.

Het stichtingsbestuur en het organisatiecomité zijn erg blij dat ook dit jaar zoveel bereidwillige mensen enkele dagen of zelfs de gehele fietsweek in hun agenda vrijhouden voor de Rhedense Fiets4daagse.

De vrijwilligers vinden het fantastisch voor al hun inspanningen tijdens de laatste fietsdag de complimenten van de deelnemers in ontvangst te mogen nemen. Ieder jaar is deze waardering het mooiste cadeau. Het doet goed om blije tevreden gezichten te zien wanneer de deelnemers de laatste stempel laten zetten voor de welverdiende medaille of vaantje.

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419