Nieuws

We zijn gestart!

2012-08-15

Vanochtend om half 9 vond de opening van de 16de editie van de Rhedense Fietsvierdaagse plaats. Het was een gezellige en sfeervolle opening met een grote opkomst. Bas van Geerdink gaf samen met de Wethouder van de Gemeente Rheden en Maurice Vloed, vanaf Grand Café Theothorne, het startsein voor het evenement.

Zelfs TV Gelderland en de Duitse zender WDR waren getuige van de opening. De toerrijders stonden allemaal al in afwachting van het startsein. De opkomst was geweldig! Rond de 1.050 fietsers zijn vanochtend gestart vanaf Grand Café Theothorne te Dieren. Het zonnetje schijnt lekker, dus een mooi begin voor een spetterende vierdaagse. Vanmiddag zullen de fietsers weer gezellig ontvangen worden. De gehele middag speelt er live muziek bij Theothorne.

De weersvoorspelling voor morgen zien er goed uit. Het begint vrij zonnig, maar later in de ochtend ontstaan stapelwolken. Er is een kleine kans op een lichte bui, maar in het overgrote deel van het land blijft het droog.

Vooruitzichten
Flink wat zon en warm tot zeer warm met in het weekeinde op veel plaatsen tropische temperaturen. Dus zorg voor voldoende vocht!

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419