Nieuws

Zweten op de Elterberg

2012-08-16

Op de stempelpost bij Restaurant Gouden Karper in Hummelo heerste dan ook een ontspannen sfeer, zowel bij de fietsers als bij de organisatie. Met prachtige kilometers achter de rug werd genoten van een hapje en een drankje. Vertegenwoordigers van Het Rode Kruis stonden op deze post strategisch opgesteld om in te springen wanneer nodig. Tot halverwege de tweede fietsdag hadden zij nog niet veel te doen gehad, op de eerste dag raakte een fietser gewond bij een lelijke valpartij. Voor zover bekend heeft de man de tocht wel kunnen uit fietsen.

Voor de doorgewinterde toerfietsers stond vandaag de Elterberg op het programma. Het terras bij 't Pannekoekhuys Hoch Elten (D) is bij menig fietser bekend, de weg er naar toe ook.... "Twee jaar geleden kwam ik nat van de regen boven, nu van het zweet" aldus een fietser die zich meldde bij de stempelpost, ruim over de helft van de fietstocht (49km), "Maar het terras, de koffie en de omgeving vergoedt alles".

Vrijdag 17 augustus staat een tocht door Nationaal Park Veluwezoom op het programma. Zaterdag fietsen de deelnemers richting Zutphen en Lochem en is er een toertocht van 100km. Dit jaar is ook een extra route gemaakt voor kinderen, speciaal voor de kleintjes onder ons is een route van ongeveer 15km uitgestippeld.

Zie dit artikel ook op rheden.nieuws.nl.

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419