Nieuws

Een warme fietsdag!

2012-08-17

De Rhedense Fiets4daagse, die dit jaar een doorstart maakt, mag zich verheugen in schitterende omstandigheden. De organisatie mag dan ook veel deelnemers begroeten en heeft op vrijdagochtend hoop dat dit jaar al de kaap van de 2000 deelnemers gehaald wordt.

Veel hangt daarbij van de ‘familiedag’ zaterdag af, als in Nederland tropische temperaturen worden verwacht. Misschien zelfs wel té warm om te fietsen. Maar ook vrijdag was het al vroeg lekker warm. Het was voor veel deelnemers een reden om al vroeg te vertrekken. Van de organisatie kreeg iedereen een door Albert Heijn beschikbaar gesteld extra flesje Spa mee en dan kon men vertrekken voor wat op papier de zwaarste dag is: de Veluwezoom-route.

Voor de ‘beklimmingen’ kon men bij de Roskam in Rheden nog even ontspannen bij de stempelpost en ter afleiding met een buks schieten. In Velp moest vervolgens de keuze worden gemaakt voor de route mét of zónder beklimming. Maar welke keuze de deelnemers ook maakten, het bleef een geweldige fietsdag aan de Veluwezoom.

Zie ook het artikel in de Regiobode

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419