Nieuws

Becel in actie voor de Hartstichting

2014-07-23

Doe deze zomer mee met de Rhedense Fiets4daagse.Voor iedere deelnemer die zich opgeeft met een Becel-code doneert Becel € 5,- aan de Hartstichting. Becel hoopt samen met de deelnemers van de Hartstochten een mooi bedrag bij elkaar te fietsen. Schrijf je nú in via becel.nl/fietsen en spring samen met Becel op de fiets voor de Hartstichting. 

Voor het hart waar je van houdt en nu ook voor dat van een ander.


Fietsen is goed voor je. Waarom? Vind hier alle voordelen op een rijtje:

1. Hart en bloedvaten
Spieren hebben bij inspanning extra bloed nodig om voldoende zuurstof en voedingsstoffen geleverd te krijgen. Dat betekent dat het hart tijdens het fietsen harder moet werken en dat is gunstig voor je hart en bloedvaten.

2. Soepele spieren
De beenspieren worden goed getraind, maar ook de armen en je romp doen mee op de fiets.

3. Jong & fitter
Fietsen houdt je jong en je voelt je fitter! Dat blijkt uit recent onderzoek van TNO.* Je kunt je fitheid al met 13 procent verhogen als je elke dag 10 tot 15 minuten fietst. Je moet daarbij wel een beetje stevig doortrappen (18 km per uur). Fietsen kan goed dienen als onderdeel van de dagelijks aanbevolen 30 min beweging per dag (30minutenbewegen.nl).

4. Minder stress
Door regelmatig lekker in de buitenlucht te fietsen kun je jouw stressniveau verlagen en kun je je beter ontspannen. Minder stress is beter voor je hart. En de buitenlucht zorgt voor kleur op je wangen.

5. Op gewicht blijven
Tijdens een uur fietsen verbrand je gemiddeld 300 calorieën. Fijn voor als je deze zomer wilt werken aan een gezond gewicht.

6. Sociaal
Fietsen kun je heel gezellig met vrienden, familie of collega’s doen. Je hebt op de fiets tijd om bij te kletsen, onderweg een sandwich te eten en samen te genieten van de mooie natuur. Actief en sociaal ineen dus!
Meefietsen is dus niet alleen goed voor het hart waar je van houdt maar ook voor het hart van een ander. Want als je meedoet met de actiecode doneert Becel € 5,- aan de Hartstichting.


Al ingeschreven voor de Rhedense Fiet4daagse? Geen punt! Je kan op de actiesite van Becel je actiecode activeren bij de Rhedense Fiets4daagse waar je je reeds voor hebt aangemeld.

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419