Nieuws

Help om Duchenne de wereld uit te trappen!

2014-08-05

De routes van de 18e editie van de RF4D zijn mede tot stand gekomen door de inzet van drie fanatieke mountainbikers uit Eerbeek: Martijn Veen, Remco Wallinga en Igo Reusken. 

Dit was voor hen een goede training voor de uitdaging die zij van 14 t/m 20 september aangaan, namelijk het deelnemen aan de mountainbike meerdaagse Duchenne Heroes. Het doel van deze fietstocht van 7 dagen is om zoveel mogelijk sponsorgelden te verzamelen om de spierziekte Duchenne te bestrijden.

De toch gaat door vier landen: Noord-Frankrijk, België, Duitsland en de finish is in Nijmegen. Er wordt per dag 100 kilometer gereden en de nodige kilometers omhoog worden gemaakt. Na 700 kilometer volgt aan de finish een heldenonthaal door kinderen en ouders die dagelijks met de spierziekte Duchenne te kampen hebben.

Team FietsPRO van Martijn, Remco en Igo heeft gekozen om de uitdaging van Duchenne Heroes aan te gaan om tijdens dit unieke evenement hun eigen spieren te kunnen aanspreken om de spierziekte Duchenne spierdystrofie de wereld uit te trappen. Naast een mooie persoonlijke uitdaging is het doel veel geld op te halen voor onderzoek naar een geneesmiddel voor Duchenne.

Deelnemers aan de Rhedense Fiets4daagse kunnen Martijn, Remco en Igo sponsoren: elk bedrag is welkom! Team FietsPRO wil graag wat terugdoen voor zijn sponsors. Daarom is eigen teamkleding ontwikkeld waarop bedrijven ruimte kunnen kopen voor hun bedrijfslogo. Meer informatie vindt u op www.duchenneheroes.nl. Team FietsPRO zal tijdens de RF4d collecteren voor het goede doel.

Tijdens de RF4d kunt u loten kopen voor een loterij die speciaal voor Duchenne Heroes gehouden wordt. Loten kosten € 2,00. Te winnen prijzen zijn door sponsors beschikbaar gesteld: een weekend Landal voor 5 personen, kaarten voor FC Twente, een high tea bij De Peerdestal in Ellecom, een fotoshoot bij Foto Pete Groot in Dieren, 2 pakketten van Rijneveld (1 met insectenhotel, 1 met boek, beide met kaarten voor Appeltern), kaarten voor de kerstopening van kasteel Middachten, aan fles rode & witte wijn van Theothorne, een weekend voor 2 personen bij hotel Polysport inclusief ontbijt, een verblijf van 2 dagen voor 2 personen bij Villa Veertien inclusief ontbijt. Daarnaast krijgt iedereen die een lot van € 2,-- koopt € 2,50 korting bij een bezoek aan Kasteel en de Tuinen van Kasteel Rosendael.

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419