Nieuws

Het is tijd om lekker te fietsen!

2014-08-05

Volgende week start de 18e editie van de Rhedense Fiets4daagse. Op woensdag 13 augustus is de start bij Grand Café Theothorne in Dieren, waar alle dagen de start is en van woensdag t/m vrijdag ook de finish. Fietsers kunnen per dagen kiezen uit verschillende routes van 30, 50 en 80 kilometer. De keuze is vrij: fietsers kunnen per dag bepalen welke afstand ze gaan fietsen. Inschrijven kan via www.fiets4daagserheden.nl. Deelnemers kunnen hier online inschrijven en  betaling via Ideal.

De routes zijn dit jaar iets meer aangepast dan de voorgaande jaren. De basis is hetzelfde gebleven, omdat de deelnemers, die de RF4D waardeerden met gemiddeld een 8, hier om gevraagd hebben. Onderweg is er natuurlijk weer veel te bekijken en te beleven. Iedere dag wordt u bij vertrek, in Grand Café Theothorne, op de attracties van die dag attent gemaakt.

De meeste bezienswaardigheden zijn gratis te bezichtigen. Zo kunnen de deelnemers aan de RF4d de tuinen van Middachten en kasteel Rosendael bezoeken en is de Korenmolen in Eerbeek speciaal op woensdag open. Een van de routes loopt door een boomgaard, een theeschenkerij en een wijnboerderij zijn afstapplaats. Ook onze vrienden van de LTO zijn weer present met koffie en koek: de familie Van der Weele stelt haar erf open voor de fietsers. Ook wordt gestempeld bij enkele bijzondere stempelposten als De Carolinahoeve in Nationaal Park Veluwezoom, De Bronsbergen in Zutphen, De Gouden Karper in Hummelo en Het Wapen van Bronkhorst

Na afloop van de dagelijkse fietstochten wacht het terras in “Theothorne”. Daar kunnen de fietsers even bijkomen, bijpraten en met eventueel een drankje genieten van muzikale optredens. Op de zaterdag vindt de finish plaats aan de IJssel waar de fietsers bij het pontje warm onthaald worden. Tussen 11 tot 17 uur zijn in Dieren Zuid diverse activiteiten. Voor de fietsers is er na de finish ruimte de fiets even te laten staan en de vierdaagse ontspannen af te sluiten. 

< Terug naar overzicht

Nieuwsbrief


Brochure 2016
Download Brochure digitaal
Logo NTFU
Fiets4daagse Rheden heeft de hoogtste mogelijke NTFU beoordeeling: 2 sterren.

Sponsors

Rhedense Fiets4daagse
Rhedense Fietsvierdaagse "natuurlijk de mooiste!"

E: info@fiets4daagserheden.nl   T: 0651 – 163 419